Iedere Renault heeft een geavanceerde kooiconstructie en andere moderne hulpsystemen. Dat maakt uw Renault tot een veilige auto. Deskundig schadeherstel gaat daarom verder dan alleen uitdeuken. Ook constructief moet uw Renault weer even sterk en veilig zijn als voorheen. Gelukkig is uw Renault bij Renault Erkend Schadeherstel in veilige handen. Want de autotechnici die hier werken volgen regelmatig speciale Renault-cursussen. Ze beschikken als eerste over de nieuwste reparatiemethoden. Jaarlijks wordt gecontroleerd of bedrijf en medewerkers nog wel voldoen aan de strenge eisen van Renault.

Origineel Renault: Bij het herstel worden uitsluitend originele Renault-onderdelen gebruikt. U kunt er dan ook op vertrouwen dat uw Renault zijn hoge kwaliteits- en veiligheidsniveau behoudt. Valt uw auto nog onder een garantieregeling? Dan blijft die ongewijzigd geldig. Ook de inruilwaarde van uw auto wordt niet aangetast.

 

Ruitreparatie

Een steentje dat met 100 kilometer per uur uw voorruit raakt, een aanrijding of inbraak: ruitschade zit in een klein hoekje. Herstel of vervanging is precisiewerk, waarvoor de juiste aanpak en de juiste materialen vereist zijn. Het vervangen van een voorruit neemt hoogstens een dag in beslag. Betreft het een kleine beschadiging buiten het blikveld van de bestuurder, dan is herstel van de oude ruit meestal mogelijk. Deze wordt dan met behulp van een speciale kunsthars onzichtbaar gerepareerd, een ingreep die binnen een uur klaar is. Na de reparatie is de ruit weer net zo sterk als voorheen. Reparatie van de oude voorruit is uiteraard goedkoper dan vervanging door een nieuwe. Daarom geven veel verzekeringsmaatschappijen de voorkeur aan reparatie. Hebt u een Casco-, WA-Plus of glasverzekering, dan zijn deze reparatiekosten vrijwel altijd gedekt.

 

Autotransport

Wij zijn in het bezit van een autotransporter. Mocht uw auto niet meer kunnen rijden, door bijvoorbeeld schade, dan kunnen wij voor transport zorgen.

Autotransport